Beste Henk,

Vandaag is een mooie gelegenheid om aandacht te schenken aan jou komend vertrek als penningmeester voordat je over een maand echt weggaat. Mensen zoals jij zijn moeilijk te vinden en het is dan ook logisch dat wij jou zullen missen. Ik hoop je, in de toekomst nog regelmatig tegen te komen.

Je vond het tijd dat een ander het stokje zou overnemen. Dat is gelukt. In Jan Hendriks hebben we een goede opvolger gevonden. Sinds het begin van het jaar loopt hij mee om door jou te worden ingewerkt en om soepel van jou het stokje te kunnen overnemen. Daar zijn wij bijzonder blij mee. Super fijn hoe wij elkaar al 15 jaar konden vinden en fijn hebben samengewerkt. We waren het vrijwel altijd met elkaar eens, anders kwamen we er vanuit een prachtig wederzijds respect samen wel altijd uit. Je was oprecht een penningmeester waarop je kon bouwen en op een zodanige manier dat iedereen daar groot respect voor had. Dank daarvoor.

Je bent altijd zo behulpzaam en vriendelijk geweest en stond altijd voor ons klaar. Je hebt eveneens een grote bijdrage geleverd aan de werksfeer in de Kloostertuin.
Afscheid nemen is niet altijd fijn Henk. Maar de herinneringen zijn en zullen altijd goed blijven.
Met groot respect en veel dank voor alles wat je, zichtbaar en minder zichtbaar, voor Stg. Steunpunt De Kloostertuin hebt gedaan!
Bedankt en het gaat jou goed!

Antoon Poppeliers, voorzitter