Hoe werkt mijn tablet? Hoe zet ik een e-book op mijn e-reader? Waar vind ik handige apps en hoe installeer ik ze op mijn smartphone? Hoe surf ik veilig online en waar vind ik betrouwbare informatie op internet? Vanaf 2 september kun je elke woensdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur voor alle vragen over internet, apps, tablet, e-reader of smartphone in Steunpunt Kloostertuin Hapert terecht.

Met regelmaat zullen specifieke onderwerpen aan bod komen, zoals bijvoorbeeld e-books, YouTube of cookies. Verzoeken voor specifieke onderwerpen, kunnen worden ingediend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een medewerker van de bibliotheek.

Natuurlijk kunnen we je ook alles vertellen over de mogelijkheden van de online Bibliotheek en de apps van de Bibliotheek. Enthousiaste bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers staan klaar om je verder te helpen bij al je digitale vragen.

Veiligheidsmaatregelen Corona
De oefenruimte is zo ingericht dat er voldoende afstand tussen de deelnemers, medewerkers en vrijwilligers gehouden kan worden en er is voldoende desinfectiemateriaal beschikbaar.

Reserveren
Aanmelden is vanwege het maximaal aantal deelnemers van 6 verplicht. Je kunt je vooraf aanmelden aan de balie van de Bibliotheek Bladel of Hapert, bellen naar 085-7733290, of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze cursussen vinden plaats in samenwerking met Stichting Steunpunt Kloostertuin.