Door deze gratis cursus leer je omgaan met computers en internet.
Het is op woensdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur en is bedoeld voor mensen die willen leren omgaan met de laptop of tablet.
We beginnen bij het begin en dan gaan we stap voor stap verder. In de cursus ordt eerst aandacht besteed aan het leren typen, e-mailen en het internet pgaan. Daarna leer je online zoeken, websites bekijken, online formulieren downloaden en invullen en maak je kennis met sociaal media.

De cursus kan individueel gevolgd worden en is zo ontwikkeld dat iedereen de onderdelen in zijn eigen tempo kan doorlopen. Vakkundige en geduldige trainers zijn aanwezig om je te begeleiden en vragen te beantwoorden. Het meenemen van een eigen laptop of tablet heeft de voorkeur.

Veiligheidsmaatregelen Corona:
De oefenruimte is zo ingericht dat er voldoende afstand is tussen de deelnemers, medewerkers en vrijwilligers gehouden kan worden en er is voldoende desinfectiemateriaal beschikbaar.

Reserveren:
Aanmelden is vanwege het maximaal aantal deelnemers van 6 verplicht. Je kunt je vooraf aanmelden aan de balie van de Bibliotheek Bladel of Hapert, bellen naar 085-7733290, of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze cursussen vinden plaats in samenwerking met Stichting Steunpunt Kloostertuin.