Met een 25-tal vrijwilligers verzorgen wij het dagelijkse vervoer van cliënten naar de Zorgboerderij en terug naar huis. Dit wordt door de cliënten als prettig ervaren, ze hebben persoonlijk contact met een vertrouwde chauffeur die hun gewoontes kent, en ze zijn niet afhankelijk van een taxibusje waarmee ze de hele Kempen door reizen voordat ze weer thuis zijn.

Ook onze chauffeurs ondervinden vaak hele positieve reakties van de cliënten waardoor het een hele dankbare taak voor hen is. De kosten die zij hiervoor maken worden uiteraard volledig vergoed. Het gebied wat we hiermee bestrijken ligt in een straal van ca. 25 - 30 km rondom Hapert. Iedere chauffeur heeft 1 of meer vaste dagen in de week waarop hij of zij rijdt. Per dag worden er op deze manier zo,n 25 - 30 cliënten van en naar de Zorgboerderij vervoerd door onze vrijwilligers.

Mocht U naar aanleiding van bovenstaande interesse hebben gekregen om U aan te sluiten bij onze vrijwilligers als chauffeur, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.